Din guide till svenska affiliate nätverk

English Swedish

Webgains

Webgains är ett större affiliatenätverk med verksamhet i runt 13 länder. Totalt har de närmare 1000 affiliateprogram varav ett 40 tal svenska. Webgains har funktioner för epi och direklänkning. Minsta utbetalning är 200 kr. Nätverket är gratis för affiliates. 

Priser:

Baserat på den information vi fick av Webgains har dom ingen startavgift utan endast en fast kostnad per månad på 1 900 kr. Dessutom tar dom en rörlig avgift på 30% baserat på vad man betalar ut till affiliates, ger man 10 till en affiliate, får webgains 3 kr – total kostnad blir alltså 13 kr. 

Kampanj alternativ:

Man bestämmer själv vilken sorts kampanj man vill jobba med. Om det är att betala affiliates per ”sale”, ”lead” eller ”klick” spelar ingen roll, så länge det passar ert företag bäst.

Dom hjälper er också, och ger råd, med att nå en så konkurrenskraftig ersättning som möjligt. 

Webgains erbjuder ett fullständigt transparent system och man kan själv godkänna vilka affiliates som annonserar för er, när en affiliate är godkänd för ert program så kan man se kontaktuppgifter till affiliaten, man har även tillgång till all statistik som man kan önska för att se hur annonseringen går. 

Support och rapportering ingår i månadskostnaden.