Din guide till svenska affiliate nätverk

English Swedish

Double.net

Ett renodlat svenskt affiliate program med en bra lista av ”click”, leads” och ”sales” annonser. Det finns även några enstaka företag som betalar per ”impression”.

Dom har över 100 annonsörer, de flesta mindre företag av olika slag men även några stora annonsörer som t.ex. Ginza.se, Unibet och Loopia.

Deras navigering är smidig och det är väldigt enkelt att lägga till nya webbplatser. 

Double.net riktar sig enbart mot den skandinaviska marknaden och det är endast tillåtet att ansluta hemsidor och bloggar som vänder sig till svenskar, danskar och norrmän. Double.net har ungefär 17 000 webbplatser och de flesta är på den svenska marknaden. 

Tyvärr saknar dom listning av sökordspolicy. 

Double.net erbjuder till största del bra och kostnadseffektiva lösningar inom:

  • Affiliate marknadsföring och affiliate program
  • SEM (Search Engine Marketing)
 

Som annonsör får man tillgång till:

  • Total statistik över sin kampanj (antal annonsvisningar, click, leads, sales)
  • Fullständig överblick över de webbplatsägare som marknadsför er
  • Möjlighet att godkänna och neka webbplatsägare tillgång till kampanjen
  • Möjlighet att skicka ut nyhetsbrev till de webbplatsägare som marknadsför er
 

Priser:

Medlems-/startavgift för annonsörer:

I startavgift betalar man 2995 kr för att kunna komma igång. Utöver startavgiften har man sen en månadsavgift på 1 995 kr. I detta pris sköter Double.net de administrativa uppgifterna som uppstår men även support/hjälp och diverse rapporteringar.

Om man är intresserad av annonsproduktion och mer ingående support och hjälp måste man lägga till en månadskostnad på 1395 kr för att få deras Service avtal. Service avtalet är ett mycket bra tillägg för alla annonsörer som behöver/vill ha mer hjälp och för dom som kanske inte vill lägga ner så mycket tid på att själva fixa t.ex. annonsproduktion. 

Double.net erbjuder CPM, CPC, CPA och PPC kampanjer. Man kan själv välja vad som passar företaget bäst.

Priset för de olika kampanjerna kan även det bestämmas helt själv. Självklart måste man betala lite mer om man vill synas på Double.nets premium domäner men generellt sätt är alla priser överkomliga. Man kan alltid hitta publishers (affiliates) som är redo att marknadsföra just ert företag. 

Bli affiliate hos Double.net

Annonsera med Double.net