Din guide till svenska affiliate nätverk

English Swedish

Frossle

Frossle är ett nytt svenskt affiliatenätverk med affiliateprogram för den svenska, norska, danska och finska marknaden. De har ca ett 50-tal program av vilka många är unika för Frossle. Minsta utbetalning är 300 kr. Frossle saknar funktion för EPI och direktlänkning. Nya affliates får 50 kr gratis. 

Priser:

Frossle har varken startsvgift eller månadskostnad utan dom tar en transaktionskostnad på 30% av ersättningen till affiliates, dvs. om man väljer att ge 10% och får en order på 100 kr blir ersättning till en affiliate 10 kr och 3 kr till Frossle, dvs totalt 13 kr. 

Kampanj alternativ:

Man kan välja mellan klick, lead och sale kampanjer hos Frossle. Det är lite oklart om man själv får välja hur hög ersättning man ska betala ut till de affiliates som marknadsför ens produkt, men om man har en affiliate som gör bra ifrån sig, har man iaf möjligheten att höja just hans/hennes ersättning.

Man har även själva möjlighet att neka leads/sales i deras system om en kund skulle ångra sitt köp eller om det är en felaktigt registrerad lead. 

Som annonsör får man tillgång till:

  • Fullständig statistik
  • Antal annonsvisningar, klick, lead/sale
  • Vilken affiliate som levererar bäst
  • Fri support via mail eller telefon och man får en kontaktperson som man kan höra av sig till om man har frågor eller funderingar.

Man kan dessutom själv bestämma om man vill godkänna affiliateansökningar manuellt eller automatiskt. 

Om man är intresserad av att få annonsera hos Frossle måste man skicka in en intresseanmälan så återkommer dom med ett avtal.

www.frossle.com/signup/merchant

Bli affiliate hos Frossle.com

Annonsera med Frossle.com